Η Εμπειρiα μας

Η Dream Swim ιδρύθηκε το 2015 από ανθρώπους της θάλασσας, με πολυετή εμπειρία, μεράκι και σεβασμό προς αυτήν. Έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία στην τοπική τουριστική αγορά, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία σε μία ιδιαίτερη διαδρομή γύρω από το όμορφο σύμπλεγμα των νησιών της Βουρβουρούς. Ακόμα δίνεται η δυνατότητα να οργανώσουμε μια κρουαζιέρα με το επανδρωμένο μας mega-Rib στα νησιά του Αιγαίου. Ό,τι κι αν επιλέξετε, εγγυόμαστε μια υπέροχη μέρα σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα για εσάς και την παρέα σας, ενώ εμείς φροντίζουμε όλες τις πρακτικές πτυχές του ταξιδιού σας.

Υψηλη ποιοτητα υπηρεσιων

Ο στόχος μας από την πρώτη μέρα έχει παραμείνει αναλλοίωτος: να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πλεύσης που να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας. Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι είναι ένας, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Αυτό είναι που κάνουμε. Η μεγάλη προσοχή που δίνουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας, σε συνδυασμό με μια μοναδική συλλογή από σκάφη θα σας δείξουν γιατί αγαπάμε την θάλασσα και τους πελάτες μας.

Τα σκαφη μας

Ο στόλος μας απαρτίζεται από 16 πολυτελή σκάφη αναψυχής σε διάφορα μεγέθη που κυμαίνονται από 4,50 – 12,50 μέτρα. Όλα τα σκάφη μας είναι καινούργια, κατασκευασμένα σύμφωνα με υψηλά πρότυπα πλοήγησης και πλήρως εξοπλισμένα για να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Δεν υπάρχει ανάγκη για άδεια οδήγησης αν επιλέξετε ένα από τα σκάφη μας με κινητήρα κάτω από 30hp, ο οποίος κρίνεται άκρως ικανοποιητικός για μια ασφαλή και διασκεδαστική οδήγηση. Η οδήγηση είναι εύκολη με ένα μοχλό για να ελέγχετε την ταχύτητά σας και τιμόνι, ακριβώς όπως ένα αυτοκίνητο, για να κατευθύνετε το σκάφος. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε τα μαγευτικά νερά του Διαπόρου.

Μεγιστη ασφαλεια

Η ασφάλεια είναι η προτεραιότητα μας στη Dream Swim. Τα σκάφη μας έχουν τροποποιηθεί για να παρέχουν άνεση και ασφάλεια. Η εξονυχιστική συντήρηση εξαλείφει προβληματικές καταστάσεις και διασφαλίζει την άριστη λειτουργικότητα και την εμφάνιση του στόλου μας. Όλα τα σκάφη μας είναι εξοπλισμένα με συστήματα δορυφορικής παρακολούθησης (GPS trackers) έτσι ώστε σε μία περίπτωση έκτακτης ανάγκης να σας προσεγγίσουμε αμέσως με το σκάφος διάσωσης μας. Πριν από την αναχώρηση γίνεται ενημέρωση ασφαλείας από το προσωπικό μας, ώστε να εξασφαλιστεί ότι αισθάνεστε πραγματικά σίγουροι για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

BOOK NOW