Ενοικίαση σκάφους με ή χωρίς καπετάνιο; Πως να αποφασίσετε τι θα επιλέξετε

Dream Swim προσφέρει στους πελάτες της δύο επιλογές για την ενοικίαση σκάφους στη Βουρβουρού: με ή χωρίς καπετάνιο. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο επιλογών έγκειται στο πρόσωπο που κατευθύνει το σκάφος. Πιο συγκεκριμένα, στην ενοικίαση χωρίς καπετάνιο, έχετε την μοναδική ευκαιρία να είστε εσείς ο χειριστής της βάρκας, ενώ στην ενοικίαση σκάφους με καπετάνιο, ένας επαγγελματίας κυβερνήτης θα αναλάβει την πλοήγηση του σκάφος για εσάς. 

Ενοικίαση σκάφους χωρίς πλήρωμα – Κάντε το όνειρο της οδήγησης του δικού σας σκάφους πραγματικότητα.

Είτε κατέχετε άδεια χειριστή σκάφους είτε όχι, η Dream Swim σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία σκαφών που μπορείτε να ενοικιάσετε. Τα σκάφη μας με κινητήρα 30 ίππων, δεν απαιτούν να κατέχετε δίπλωμα οδήγησης ταχυπλόου, επιτρέποντας σας να απολαύσετε την μαγευτική ακτή της Σιθωνίας και του συμπλέγματος των νησιών της Βουρβουρού. Εάν έχετε άδεια οδήγησης, μπορείτε να προσεγγίσετε το Άγιο Όρος, την Αμμουλιανή ή ακόμα να κατευθυνθείτε πιο νότια και τις Σποράδες.

Στη bareboat ναύλωση, είστε πλήρως υπεύθυνοι για το σκάφος και το ταξίδι σας. Αυτό περιλαμβάνει τόσο την πλοήγηση όσο και την αγκυροβόληση του σκάφους. Σας δίνετε η δυνατότητα να εξασκήσετε και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στην ιστιοπλοΐα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε την εμπειρία του να είστε σε πλήρη έλεγχο ενός σκάφους.

Αν θέλετε να νιώσετε απόλυτη ελευθερία, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή ενοικίασης από αυτή χωρίς πλήρωμα. Οι μόνοι επιβάτες που θα ταξιδέψουν μαζί σας θα είναι αυτοί που εσείς θα επιλέξετε, είτε πρόκειται για οικογένεια είτε για τους φίλους σας. Έχουμε πολλές προτάσεις διαδρομών που μπορείτε να ακολουθήσετε, αλλά είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε τη δική σας και να απολαύσετε μια περιπέτεια με τους αγαπημένους σας.

Με λίγα λόγια, το σκάφος χωρίς καπετάνιο προσφέρει την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας αλλά φέρει, ταυτόχρονα, την πλήρη ευθύνη για το σκάφος και την ασφάλεια των επιβατών. Αν είστε λάτρης των προκλήσεων, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την αποδεχθείτε, να προσαρμόσετε την διαδρομή όπως εσείς θέλετε και να περάσετε μια αξέχαστη μέρα σε μία από τις βάρκες μας.

Drone view - amzing blue waters

Θέλετε μία γεύση πολυτέλειας; Αφήστε έναν επαγγελματία καπετάνιο να οδηγήσει το ταξίδι σας!

Εάν επιλέξετε μια κρουαζιέρα με καπετάνιο, η Dream Swim θα έχει έναν επαγγελματία καπετάνιο διαθέσιμο για εσάς, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για το σκάφος, θα σχεδιάσει τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε και θα είναι υπεύθυνος για την ασφάλειά σας. Ο Skipper μπορεί ακόμη και να σας διδάξει ένα δύο τέχνασμα σχετικά με την ιστιοπλοΐα.

Η Dream Swim επιλέγει προσεκτικά τους καπετάνιους της, λαμβάνοντας υπόψη το αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει, την εκπαίδευσή τους σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας, την εμπειρία τους, καθώς και τις γνώσεις τους σχετικά με δημοφιλείς προορισμούς στο Αιγαίο. Ο καπετάνιος δεν είναι υπεύθυνος μόνο για την ασφάλεια σας, αλλά μπορεί επίσης να κάνει προτάσεις για το ιδανικό προορισμό για εσάς και να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα ξεχωριστά σημεία που καθιστούν την ενοικίαση σκάφους στην Ελλάδα μια μοναδική εμπειρία.

Το πιο σημαντικό, επιλέγοντας μια κρουαζιέρα με έναν επαγγελματία καπετάνιο είναι ότι θα είστε ελεύθεροι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε κάθε στιγμή του ταξιδιού σας, χωρίς να χρειάζεται να αναλάβετε οποιαδήποτε ευθύνη. Έχοντας έναν έμπειρο και επαγγελματία στο πλευρό σας, εγγυάται διακοπές χωρίς άγχος και σας επιτρέπει να εστιάσετε χαλαρώσετε και να μοιραστείτε κάθε στιγμή με την παρέα σας. Αν σας ενδιαφέρει η απόλυτη χαλάρωση και να έχετε όλο τον χρόνο ελεύθερο για να τον περάσετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας, μια κρουαζιέρα με έναν από τους έμπειρους καπετάνιους μας είναι ιδανική.