Dream Swim εξοπλισμός σκαφών

Ο Εξοπλισμος των Σκαφων μας

Η Dream Swim ιδρύθηκε το 2015 από ανθρώπους που αγαπούν τη θάλασσα, με πολυετή εμπειρία, μεράκι και σεβασμό προς αυτήν. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες και να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία της οδήγησης ενός από τα σκάφη μας θα είναι η καλύτερη των διακοπών σας. Όλα μας τα σκάφη είναι πλήρως εξοπλισμένα για να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια και άνεση στο ταξίδι σας.

Προτεραιότητα μας είναι να σας εγγυηθούμε ένα ασφαλές και ξέγνοιαστο ταξίδι. Η εξονυχιστική συντήρηση εξαλείφει προβληματικές καταστάσεις και διασφαλίζει την άριστη λειτουργία του στόλου μας. Ακόμη όμως και στην περίπτωση κάποιας απρόσμενης κατάστασης, τα σκάφη μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με σωσίβια για κάθε επιβάτη, πυροσβεστήρα, ένα κουτί πρώτων βοηθειών, σχοινιά και γάντζο. Επιπλέον, υπάρχει βοηθητική μηχανή η οποία διαβεβαιώνει ότι θα είστε σε θέση να χειριστείτε το σκάφος ακόμη και αν η κύρια μηχανή σταματήσει. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι όλα μας τα σκάφη είναι εξοπλισμένα με συστήματα δορυφορικής παρακολούθησης (GPS trackers) έτσι ώστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να μπορούμε να σας προσεγγίσουμε αμέσως με το σκάφος διάσωσης.

Μέγιστη ασφάλεια και διασκέδαση στο ταξίδι με σκάφος

Εκτός από τη μέγιστη ασφάλεια που παρέχουν τα σκάφη μας, το εσωτερικό τους είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να προσφέρουν ένα άνετο και διασκεδαστικό ταξίδι. Η οδήγηση ενός σκάφους είναι αρκετά εύκολη με ένα μοχλό για να ελέγχετε την ταχύτητά σας και τιμόνι, ακριβώς όπως ένα αυτοκίνητο, για να το κατευθύνετε, καθώς και ένα power trim για να ελέγχετε την μηχανή σας. Στη συνέχεια μεριμνήσαμε ώστε να σας προστατέψουμε από τις υψηλές θερμοκρασίες, ειδικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, όπου οι θερμοκρασίες συνήθως είναι πολύ υψηλές. Όταν λοιπόν νιώθετε ότι ο ήλιος σας καίει, ρίξτε την άγκυρα και χαλαρώστε κάτω από την τέντα, ενώ απολαμβάνετε ένα κρύο ρόφημα που θα υπάρχει στο ψυγειάκι σας ή ακόμη καλύτερα μπορείτε να κάνετε μία γρήγορη βουτιά στα καταπράσινα νερά του Διαπόρου. Φυσικά δεν ξεχάσαμε ότι η μουσική είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό ενός απολαυστικού ταξιδιού. Γι’ αυτό το λόγο, τα σκάφη μας είναι εξοπλισμένα με MP3 player με θύρες USB και AUX, έτσι ώστε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Και εάν η μπαταρία του τηλεφώνου σας εξαντληθεί, τότε υπάρχει θύρα για να το φορτίσετε.

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες και εξοπλισμός σκαφών

Τα μεγαλύτερα σκάφη μας, τα οποία απαιτούν δίπλωμα οδήγησης σκάφους για να τα νοικιάσετε, είναι  περισσότερο τεχνολογικά εξοπλισμένα. Εκτός από τον βασικό εξοπλισμό που περιγράφηκε παραπάνω, περιέχεται επίσης VHF, σύστημα Gps και ηλεκτρικό εργάτη άγκυρας. O εξοπλισμός των σκαφών μας θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε άνετα, και εγγυάται την μέγιστη ευκολία σας, καθώς μπορεί να είστε μόνοι στην ανοιχτή θάλασσα.

Συγκεντρωτικά, ο στόλος μας αποτελείται από ολοκαίνουργια πολυτελή σκάφη αναψυχής, τα οποία πληρούν υψηλά πρότυπα πλοήγησης και είναι πλήρως εξοπλισμένα για να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Σε συνδυασμό με την εμπειρία και το πάθος μας για την θάλασσα, είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε σε πραγματικότητα τις συναρπαστικές διακοπές που πάντα ονειρευόσασταν, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε για την μέγιστη ασφάλειά σας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *