Rent a Boat Βουρβουρού

Η ενοικίαση σκάφους δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Απογειώστε το ταξίδι σας εξερευνώντας περισσότερα μέρη της Χαλκιδικής, έχοντας την ταχύτητα και το στυλ ενός σκάφους υψηλής απόδοσης. Σε μόλις τρία βήματα θα είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία στη θάλασσα απολαμβάνοντας την άνεση ενός ιδιωτικού σκάφους.

Επιλέξτε το σκάφος σας

Ο στόλος μας απαρτίζεται από 16 πολυτελή σκάφη αναψυχής σε διάφορα μεγέθη που κυμαίνονται από 4,50 έως 12,50 μέτρα. Όλα μας τα σκάφη είναι ολοκαίνουργια, κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές πλοήγησης και πλήρως εξοπλισμένα, ώστε να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Αν δεν έχετε οδηγήσει ποτέ ξανά σκάφος, αυτό δεν χρειάζεται να σας ανησυχεί. Τα σκάφη μας, που έχουν κινητήρα 30 ίππων δεν απαιτούν άδεια. Τα Compass 150cc, Gs Nautica 4.70 και Poseidon 620 με μέγιστη χωρητικότητα 5, 6 και 12 ατόμων αντίστοιχα, είναι πραγματικά διασκεδαστικά και εύκολα στη χρήση, αφού σας δίνουν τη δυνατότητα με έναν μόνο μοχλό να ελέγξετε τη ταχύτητά σας. Επιπλέον, το τιμόνι είναι ακριβώς όπως αυτό του αυτοκίνητου, ώστε να το χειρίζεστε άνετα. Επιλέξτε το σκάφος σας και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία. Την εμπειρία να οδηγήσετε την ιδιωτική βάρκα εξερευνώντας το σύμπλεγμα των νησιών της Βουρβουρούς.

Αν είστε κάτοχος άδειας σκάφους, σας προσφέρουμε μερικές πρόσθετες επιλογές σκαφών που μπορείτε να νοικιάσετε για μία ή περισσότερες ημέρες. Είτε επιλέξετε να νοικιάσετε  το Selva 5.60 με κινητήρα 100 ίππων και χωρητικότητα 6 ατόμων, είτε το Skipper 8.50 με κινητήρα 250 ίππων και χωρητικότητα 10 ατόμων, σας δίνετε η δυνατότητα να εξερευνήσετε περισσότερα μέρη της Χαλκιδικής. Αν είστε ακόμη πιο έμπειρος καπετάνιος, σας προτείνουμε να προσεγγίσετε τα νησιά των Σποράδων, για να περάσετε μια μέρα κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και να εξερευνήσετε αυτό το μοναδικό προορισμό με τους αγαπημένους σας.

Είτε έχετε άδεια είτε όχι, έχετε πάντα την επιλογή ενοικίασης σκαφών μαζί με έναν έμπειρο  καπετάνιο. Στο ταξίδι σας με έναν καπετάνιο θα έχετε πολλά οφέλη, καθώς αποτελεί ένα πρόσωπο που όχι μόνο ξέρει πώς να κατευθύνει το σκάφος, αλλά γνωρίζει καλά την περιοχή και μπορεί να σας προτείνει μια διαφορετική διαδρομή, να σας κρατήσει ασφαλείς από τους κινδύνους και παράλληλα να σας δείξει όλα εκείνα τα όμορφα και μικρά στολίδια που βρίσκονται κρυμμένα στη θάλασσα και τη στεριά της Χαλκιδικής.

Είτε επιλέξετε να πάρετε εσείς το τιμόνι είτε προσλάβετε έναν επαγγελματία κυβερνήτη, μην χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τον παράδεισο της Χαλκιδικής με ένα γρήγορο και οικονομικό σκάφος.

Επιλέξτε τον προορισμό σας

Χάρη στις μικρές αποστάσεις, την ήρεμη θάλασσα και τους ζεστούς καλοκαιρινούς ανέμους, η ενοικίαση σκαφών στη Χαλκιδική είναι ιδανική για τους ενοικιαστές όλων των επιπέδων εμπειρίας. Αφού επιλέξετε το σκάφος σας, το επαγγελματικό μας επιτελείο θα σας βοηθήσει να βρείτε τον προορισμό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Στην περιοχή των νησιών της Βουρβουρούς δίνονται πολλές και διαφορετικές επιλογές. Τα αρχαία μνημεία, τα «κρυμμένα τοπία» των όμορφων γαλαζοπράσινων κολπίσκων, τα μικρά νησιά και το ιδανικό κλίμα αποτελούν μερικές από τις απολαύσεις που προσφέρονται για τη διασκέδαση και τη χαλάρωσή σας. Ταξιδεύοντας και διανύοντας περισσότερα χιλιόμετρα γύρω από τη Χαλκιδική, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ατελείωτες αμμώδεις παραλίες και να ανακαλύψετε παρθένα μέρη. Εξερευνήστε τη Χαλκιδική με στυλ και άνεση από το κατάστρωμα του σκάφους σας.

Νιώστε ασφαλής στο ταξίδι σας

Η ασφάλεια επί του σκάφους λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη από την εταιρεία μας. Στόχος μας είναι οι πελάτες να αισθάνονται άνετα και ασφαλής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Όλα μας τα σκάφη είναι πλήρως εξοπλισμένα, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Ο διαρκής έλεγχος και η καθημερινή συντήρηση δεν αφήνουν περιθώρια για προβληματικές καταστάσεις. Αυτό εξασφαλίζει την άριστη λειτουργικότητα των σκαφών μας. Ακόμη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, τα σκάφη είναι εξοπλισμένα με δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης (GPS trackers), ώστε να μπορέσουμε να σας εντοπίσουμε άμεσα με το σκάφος διάσωσής μας. Το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο και κατέχει όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά για την επίτευξη μιας ασφαλούς εμπειρίας προς όλους τους πελάτες. Πριν από την αναχώρηση θα παρακολουθήσετε μία ενημέρωση ασφαλείας από το προσωπικό μας, ώστε να αποκτήσετε μία αίσθηση σιγουριάς πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

Η ενοικίαση σκαφών στη Χαλκιδική από την Dream Swim αποτελεί την απόλυτη εμπειρία για την εκδρομή σας. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα, από την επιλογή του σκάφους έως την κράτηση, από την άφιξή σας έως την αναχώρηση, θα βιώσετε την επαγγελματική μας εξυπηρέτηση. Καμία άλλη εταιρεία ενοικίασης σκαφών δεν μπορεί να αγγίξει τα πρότυπα εξυπηρέτησης μας.