Παγκόσμια Ημέρα Ονείρων – Πως να την περάσεις με σκάφος

Η Παγκόσμια Ημέρα Ονείρων είναι γνωστή ως η ημέρα έμπνευσης, προβληματισμού και εορτασμού. Μια ιδιαίτερη ημέρα η οποία ξεκίνησε το 2012, με σκοπό να εμπνεύσει τους ανθρώπους και να τους δώσει κίνητρο να θέτουν στόχους.

«Στη ζωή μας πολλές φορές χρειάζεται να κάνουμε νέα άλματα και αναζητήσεις που ξεκινούν πάντα με το πρώτο μικρό βήμα… Πρέπει να επιλέξουμε αν θα αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια ή εάν θα ξανανοιχτούμε σε νέα ταξίδια. Η επιλογή είναι δική μας, όπως άλλωστε η απόφαση και το ταξίδι. Τα φτερά μας λοιπόν, είναι για να πετάμε και όχι για να φαντάζουν όμορφα πάνω μας… Ας τα ξεδιπλώσουμε και ας επιχειρήσουμε το ταξίδι».

Jorge Bucay

Πράγματι, κάθε νέο δημιούργημα ξεκινά με ένα όνειρο. Είτε αυτό είναι μεγάλο ή μικρό, πρέπει πάντα να αναζητούμε τρόπους για να τα πραγματοποιήσουμε. Εάν, για παράδειγμα, ονειρεύεστε ότι είστε πάνω σε ένα σκάφος και ανακαλύπτετε τις τροπικές ομορφιές της φύσης, η 25η Σεπτεμβρίου είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε το πρώτο βήμα και να ακολουθήστε τα όνειρα σας.

Ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο τροπικές παραλίες

Ξεκινήστε με μια βόλτα στο νησί του Διαπόρου και απολαύσετε παραλίες με ρηχά γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά, λευκή άμμο, και επιβλητικούς όρμους, που ενθουσιάζουν κάθε ταξιδιώτη! Αυτό που κάνει αυτές τις ακτές τόσο ξεχωριστές είναι η γαλήνια φυσική ατμόσφαιρα καθώς επίσης, επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις. Φορέστε την μάσκα και γνωρίστε όμορφα πλάσματα που κατοικούν στον υπόγειο θαλάσσιο παράδεισο του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, ταξιδέψτε με σκάφος και βρείτε τα κρυμμένα στολίδια της φύσης. Υπάρχουν πολλοί εκπληκτικοί προορισμοί άλλα σαν τα νερά της Blue Lagoon, της Μυρσίνης και του Κρυφτού δεν συγκρίνονται. Οι γαλάζιες αποχρώσεις τους θυμίζουν νερά μιας πεντακάθαρης πισίνας.

Μόλις φτάσετε στην αγαπημένη σας ακτή, ρίξτε κατευθείαν άγκυρα. Εκεί, αφιερώστε χρόνο για βουτιές αλλά και εξερεύνηση ενός θαλάσσιου κόσμου που αποτελείται από εξωτικά χρώματα και μαγικά λευκά κοχύλια. Νοικιάστε το σκάφος που ονειρεύεστε, μάθετε να το οδηγείτε πολύ γρήγορα και ακολουθήστε το μονοπάτι που επιθυμείτε.

Ακολούθησε τα όνειρά σου… ξέρουν το δρόμο!

Kobe Yamada

Dream Swim - Ενοικίαση Σκαφών Βουρβουρού
DreamSwim - ενοικίαση σκαφών

Ότι μπορείς να ονειρευτείς μπορείς και να το ζήσεις

Dream Swim - ενοικίαση σκάφους

Μια μαγική εμπειρία που αμέσως νιώθεις θετική ενέργεια και καταφέρνει να ξεδιπλώσει την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Εάν είστε λάτρης της θάλασσας, μπορείτε να καταλάβετε την δύναμη που έχει η θάλασσα στο να σκεφτείς πιο καθαρά. Αυτός ο εξωτικός κόσμος σας παρακινεί να γνωρίσετε την φύση αλλά και τον ίδιο σας το εαυτό. Το φυσικό περιβάλλον βοηθάει να συλλογιστείτε και να ανακαλύψετε το πάθος σας, να θέσετε νέους στόχους και να σκεφτείτε πως να τους πετύχετε. Μετά από μια ονειρεμένη μέρα, αισθάνεστε γεμάτοι και έτοιμοι να μετατρέψετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

“Η καλύτερη κρουαζιέρα στη ζωή μου! Ταξίδεψα με μια όμορφη κοπέλα σε αυτήν την κρουαζιέρα. Αυτή η κρουαζιέρα άλλαξε τη ζωή μου ως προς το καλύτερο και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ένα ταξίδι πολύ ρομαντικό και συναρπαστικό. Είχε πολύ αδρεναλίνη και περιπέτεια. Η ταχύτητα, τα κύματα, ο ήλιος και οι παραλίες που ονειρεύεσαι. Για όλους εμάς που αγαπούν την περιπέτεια, ήταν το καλύτερο ταξίδι με σκάφος! Το προτείνω 100% “

Paul R, View on TripAdvisor

Και φυσικά, η Dream Swim είναι εδώ για να εκπληρώσει τα όνειρα σας! Ο στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα σας και να σας δείξουμε τον τρόπο για να ζήσετε μια υπέροχη περιπέτεια στα κρυστάλλινα νερά της Βουρβουρού… Σήμερα, είναι η τέλεια μέρα για να νοικιάσετε το σκάφος των ονείρων σας.